Comfortabel verblijf

Ons hotel

Mijnnijn icon 3

luxueuze vakantie

Konijnenhotel

Welkom bij het Konijnenhotel, een plek waar jouw konijn een fijne vakantie zal beleven. Wij bieden een veilige en comfortabele omgeving voor jouw geliefde huisdier, terwijl jij even weg bent. Van persoonlijke aandacht tot volop speel- en bewegingsruimte, ons Konijnenhotel biedt alles wat jouw konijn nodig heeft.

Belangrijk is dat je konijn in het bezit is van een geldig vaccinatiebewijs. Een konijn moet minimaal twee weken voor aankomst in ons hotel gevaccineerd zijn tegen Myxomatose, RHD1 en RHD2. De vaccinatie mag niet ouder zijn dan 1 jaar.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een reservering te maken voor jouw konijn(en). We kijken ernaar uit om jouw huisdier te verwelkomen in ons Konijnenhotel.

Wat bieden wij

Bij ons Konijnenhotel bieden wij een ruim opgezet verblijf en voldoende bewegingsruimte voor jouw konijn. Goede kwaliteit hooi en bodembedekking zijn bij de prijs inbegrepen. Dit geldt ook voor groenten en kruiden wanneer jouw konijn dit gewend is. De merken brok die we voeren zijn Supreme Science Selective en Beaphar Care+. Mocht jouw konijn voorkeur hebben voor een ander merk voer, is het verstandig deze brok mee te geven.

We hebben verschillende soorten verblijven beschikbaar, afhankelijk van de grootte en/of het aantal konijnen dat je wilt onderbrengen. Zo hebben we individuele verblijven voor een enkel konijn, evenals grotere verblijven waar meerdere konijnen samen kunnen leven. Ook aan de grotere konijnen is gedacht en zijn verblijven gecreëerd om voldoende bewegingsruimte te kunnen bieden.

Onze verblijven zijn uitgerust met alles wat jouw konijn nodig heeft. Bovendien wordt er dagelijks gezorgd voor een schone leefomgeving en bieden we voldoende uitdaging om ervoor te zorgen dat jouw huisdier zowel mentaal als fysiek gestimuleerd wordt tijdens zijn of haar verblijf bij ons.

We begrijpen hoe belangrijk jouw konijn voor je is en daarom zorgen we ervoor dat jouw huisdier de best mogelijke zorg en accommodatie krijgt tijdens zijn of haar verblijf. Als je vragen hebt over onze verblijven, neem dan gerust contact met ons op.

Ophalen en brengen is uitsluitend op afspraak.

Amber's Fotografie 3988 HR

Konijnenhotel

Onze verblijven

Bij ons Konijnenhotel hebben we op dit moment alleen binnenverblijven beschikbaar. Een buitenverblijf en speelplaats zijn nog in aanbouw, zodat jouw konijn straks het hele jaar door van een comfortabel verblijf kan genieten, ongeacht het seizoen of het weer.

Onze binnenverblijven zijn geschikt voor zowel kleine als grote konijnen en bieden voldoende ruimte voor jouw huisdier om te bewegen en te spelen. De verblijven zijn o.a. uitgerust met een schuilhuis en toilet. Voor extra beweging en afwisseling is er binnen een extra speelruimte gecreëerd.

Ongeacht of jouw konijn binnen of straks buiten verblijft, wij zorgen ervoor dat het verblijf past bij de grootte van jouw konijn en dat het altijd schoon, comfortabel en veilig is. We begrijpen dat elk konijn uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte zorg en aandacht voor ieder konijn. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of om een reservering te maken.

Binnenkort vind je foto’s van onze verblijven in de galerij.

konijn

Binnenverblijf
€ 17,50 per dag

vlaamse reus

Binnenverblijf
€ 20,00 per dag

in de tuin

Buitenverblijf
In aanbouw